Limithacker

Pomáhám lidem a společnostem v dosahování jejich cílů a vizí

Úspěch a spokojenost na dosah ruky…

 

 

 

ZaměřeníKontak

Osobní průvodce

Provedeme analýzu aktuálního stavu, definujeme plán cesty a posouváme své limity. Úspěch není o štěstí, úspěch je o návyku.  

Firemní průvodce

Firemní kultura je specifická záležitost, na které je potřeba systematicky pracovat. Pochopte systém a sledujte růst vaší spokojenosti. 

Specializace

Obchod a Marketing

Začínáte s obchodem, nebo jen potřebujete nový impulz? Společně probereme jak obchod děláte, jaké máte prodejní strategie a také se můžeme pobavit o základech osobního marketingu.

Člověk a Život

Každý člověk je jedinečná osobnost, proto každý řeší unikátní problémy. Zároveň však máme i společné vzorce chování, které je dobré pochopit a naučit se je zlepšovat. Pochopte systém a vyhrajte hru s názvem život.

Sport a Regenerace

Jako trenér vím, že regenerace je jeden z nejklíčovějších atributů vaší výkonnosti. Naučte se správně zregenerovat své tělo i mysl a pozorujte, jak nacházíte lepší verzi sebe sama.

Obchodně marketingový konzultant a stratég

Strategie značky

Každý jsme značka a každá značka má nějakou identitu. Osobně se zaměřuji na vstup nových značek na trh, nebo na práci s doposud nedefinovanými značkami.

Mám nástroje a postupy jak za minimální náklady značku definovat a dát jí styl. Zároveň vás to dokážu naučit a aplikovat.

Sociální sítě

Mou vášní jsou sociální sítě, které jsou v dnešním světě velkým hybatelem.

Společně tedy vymyslíme jak je nejlepší s Vašimi sociálními sítěmi pracovat a jak na nich získávat vysněnou konverzy.

Obchod a Marketing

V různých obchodních segmentech se pohybuji od střední školy. Troufám si říct, že jsem se za ty roky obchodních konzultací, prezentací a dalších úkonů spjatých s obchodem naučil dovednosti, které se Vám budou hodit.

Společně můžeme prokonzultovat Váš business a případně Vám na míru můžeme vytvořit i školení.

Slovo Limithackera 

Za svůj život jsem ochutnal vzestupy i pády.  Dostat se do propasti je velice snadné… stačí jedno špatné rozhodnutí, jeden špatný krok, nešťastná shoda náhod, nebo kombinace všeho a jste tam.

Naopak vyšplhat se zpět na vrchol dá pořádně zabrat. Někdy jsme vlastně rádi a stačí nám, když se dostaneme pouze na horizont a netrčíme v temném a stísněném prostoru našeho pomyslného dna.

Já sám jsem si prošel vzestupy a pády, můj život byl jak na houpačce, ale nakonec jsem našel tu správnou rovnováhu a dal svému životu správný směr. Díky své cestě jsem vytvořil systém metod napomáhajících ke spokojenému životu.

Pokud cítíte, že potřebujete dodat impulz, nebo rozšířit obzor, tak se rád stanu vaším průvodcem na cestě za překonáváním osobních limitů.

Jsem rád, že jsem na Tomáše narazil a to v tu nejvhodnější dobu. Obchodně se mi dařilo, co jsem však potřeboval byl impulz, který by mě zvýšil osobní spokojenost. A ten opravdu přišel. Tomáš mě nakopnul do nových projektů, konzultovali jsme mé zvyky i zlozvyky a společně nyní pracujeme na tom, abych měl optimální denní rytmus. I přesto, že mou pracovní činností je předávat obchodní dovednosti, tak si cením každé business rady, s kterou Tomáš přijde, jelikož mají smysl a jasně definují aktuální problém. Aktuální situaci, tedy nyní vždy rád prokonzultuji a následně vyberu to nejvhodnější řešení. Toma tedy můžu jen doporučit a za vše co pro mě dělá děkuji.

Jakub Daněk

Teamleader a krajský manažer , D.A.S. pojišťovna právní ochrany, a.s

Když jsem začal zvažovat myšlenku vlastního podnikání, tak jsem od známého dostal doporučení na Toma a zkusil jsem ho oslovit a následně i probrat můj nápad a záměr. Společně jsme se domluvili na formě pomoci, kterou potřebuji a pustili se do pro mě neprobádaných vod vlastního podnikání. Společně s Tomem jsme probrali základní obchodní model a strategie, konzultovali značku, sehnal mi prostory pro promo focení a fotografa, společně jsme vytvořili jednoduchý úvodní grafický materiál a také mě ukázal základy fungování v digitální světě, do kterého mě zároveň dostal. Díky za tvou podporu a že si mě byl a stále jsi parťákem v mém začátku. 

David Mastalerz

Profesionální masér, sportmasazbrno.cz

ÚSPĚCH JE DEFINOVANÝ MÍROU OSOBNÍ SPOKOJENOSTI.

NAPLNO ODEMKNĚTE SVŮJ POTENCIÁL A PŘIVÍTEJTE SVÉ NOVÉ JÁ.

Jsem člověk milující pohyb a sport. Již od mala jsem byl všeobecně sportovně nadané dítě a dosahoval jsem zajímavých úspěchů v různých sportovních odvětvích (republikové finále v hokejbale, fotbalové výběry, individuální rekordy ve skoku vysokém a republikový vítěz v poháru rozhlasu). 

Sportovní soutěživost a nezlomný mindset jsem si přenesl i do pracovního života. Živnostenský list jsem si založil v roce 2012 a od té doby jsem působil v mnoha úspěšných, ale i méně zářivých obchodních projektech. 

Zároveň jsem od roku 2018 fotbalovým vedoucím a trenérem mládeže. Já osobně jsem během života hodně trpěl na různá zranění a zdravotní komplikace, proto jsem se začal věnovat problematice prevence a vytvořil komplexní systém, který jsem nazval „Unlimit life“.

Tento systém je komplexním (holistickým) přístupem k pracovnímu i osobnímu životu. Díky jeho aplikaci se svými klienty a sportovními svěřenci dosahuji velmi zajímavých výsledků, při odemykání jejich potenciálu.

Žijte komplexně, najděte rovnováhu, buďte pozitivně naladění. Žijte „UNLIMITED LIFE“.

Nastavte si svou vizi. Definujte si cíle. Přijměte svůj osud a staňte se LIMITHACKEREM.

Chci posouvat své limity!