Právě nám začíná dle čínského horoskopu rok vodního tygra. Tygr je největší kočkovitou šelmou, je pyšný a majestátný. Jeho síla je v akci, když může soupeřit a čelit svým strachům i nepřátelům. Tento rok je tedy i rokem, kdy bychom měli vyrážet do akce a překonávat výzvy.

Já jsem se tedy rozhodl přijmout 30 denní výzvu z klubu kavalírů. Tato výzva je spojena s převzetí kontroly za svůj život, překonávání svých limitů, objevení své šlechetnosti, budování svého přirozeného potenciálu a tvoření pozitivních návyků. Této výzvě jsem tedy nemohl říct ne ani přesto, že většinu podobných výzev neuznávám. Rád si totiž výzvy tvořím sám, aby vycházeli z mých vnitřních hodnot a přesvědčení. Každá mnou absolvovaná výzva tedy musí dávat smysl. A to především mě. Aktuálně jsem měl však náročnější období a chystal jsem si upravit svůj režim, takže mi tato přišla do cesty z nějakého vyššího záměru a já na ni musel reagovat.

Jak tedy bude tato 30 denní výzva vypadat v praxi? 

Výzva tedy bude trvat třicet dní a její oficiální zahájení začíná  6.2.2022 a může skončit 9.3.2022, ale také v nově zavedeném rytmu můžete pokračovat. 

Tato výzva má sedm částí: 

1.) Navyš svou sílu

30 min aktivního pohybu – běh, posilování, náročná tůra, kolektivní sport,…

2.) Převezmi kontrolu

půst od alkoholu a dalších návykových látek, masturbace a porna, prostor pro vzdělávání – knihy…

3.) Zocel svou mysl

Každodenní otužování ve sprše. Zároveň můžeme doplnit o venkovní suché i mokré otužování.

4.) Pomáhej bližním

Každý den jeden nezištný skutek, který má však na druhou osobu pozitivní dopad.

5.) Očisti své tělo

min 2 litry vody+5 porcí zeleniny (Má osobní úprava je, že vynechám junk food)

6.) Zkoncentruj svou mysl

Každý den si vyhraď 30 min na meditaci, nebo vizualizaci, afirmace, tvorbu vizí a cílů.

7.) Napoj se na svou intuici

Přestaň prokrastinovat u digitálního obsahu, tedy využívej internet pouze k rozvoji, práci, inspiraci.

Z výzvy můžete klidně plnit jen jednu část, například bod jedna, kterým je navýšení své síly, já osobně vynechávám bod 5. tedy očistu svého těla, jelikož pět porcí zeleniny je mimo můj režim, který se nyní skládá především z přerušovaných půstů. Pro někoho zase nemusí být skrz zdravotní stav vhodné budova svou sílu a může tedy třeba jen meditovat. Věřím však, že si každý najdete něco, co dokážete vydržet a uděláme tak společně svět lepším. 

Aby se vám výzvu lépe plnilo, tak jsem si pro vás připravil protokol, který si můžete vytisknout a zapisovat si své plnění, díky čemuž budete vidět svůj postup a věřím, že si tak udržíte svou motivaci.  

Abyste se výzvy účastnili oficiálně, tak je potřeba registrace, kterou jednoduše provedete na stránkách www.klubkavaliru.cz následně svůj progres můžete dokumentovat na sociálních sítích, nebo napřímo s Petrem Solerem, který s touto výzvou přišel. 

Nyní vám již tedy nic nebrání v tom, abyste nastartovali challenge mód a opět překonali nějaký ten limit navíc. #hackyourlimits

Zůstaňme spolu ve spojení i na sociálních sítích, aby ti neutekla žádná novinka. 

Rád bys se mnou pracoval na svém osobním rozvoji individuálně? Vyplň mi tvé údaje a já se ti co nejdříve ozvu.

2 + 9 =